May 25, 2009

Jag klarar det inte längre...


Det tar aldrig slut med gräsligt renoverade bostadsrätter i Stockholm till salu, och man kan inte låta bli att undra vart alla osmakligheter är på väg. Förhoppningsvis kanske det bara är något övergående, men då kan man bara beklaga dom stackare som måste gräva djupt i plånboken för att återställa dessa vandaliserade våningar till ett anständigt skick igen.

De första två bilderna kommer från en en gång underbar våning på Hornsgatan 29 B. Skall man ge den ett arbetsnamn, så är väl "white trash möter lottovinst" inte helt fel. Det "spännande arkitektritade köket i rostfritt" tar väl priset, och arkitekten bör vara glad att han/hon ej omnäms med namn och får sitt rykte förstört för all framtid.



Nästa objekt kommer jag inte ihåg gatuadressen på, men det kanska spelar mindre roll. Jag brukar uppskatta färg i stället för allt menlöst vitt som syns överallt, men ibland går det över styr. Var det någon form av tapet/armaturrea på Rusta som ligger bakom? Jag har full förståelse varför ägarna vill göra sig av med något så kapitalt misslyckat.

No comments:

Post a Comment