May 6, 2009

Bostadsrätt på Tomtebogatan 39 - Vind


Var ute och tittade på HemNet på bostadsrätter till salu, och hittade en helt underbar vindsvåning på Tomtebogatan 38 till salu. Bra läge, härlig planlösning, bra storlek och snyggt inredd.
Helt enkelt ett fantastiskt objekt, om det inte hade varit för att helhetsintrycket av våningen ändå ger ett kitchigt, billigt, menlöst och utslätat intryck genom ett okänsligt, okunnigt och oförståeligt designmisstag som ligger på en bottenlåg nivå. Helt enkelt ett designmässigt stolpskott som är näst intill omöjligt och svindyrt att rätta till.
Kolla in bilderna här under, så ser ni förhoppningsvis vad som är fel och vad som gör att hela våningen ser billig och "tacky" ut.

Hittade ni det? Naturligtvis är det de vitmålade bjälkarna som totalt förstör en i övrigt underbar våning, och det är obegripligt att arkitekten eller ägarna fattat ett så totalt stillöst beslut och bara agerat som menlösa lallande trendslavar.
Varför bygga och inreda en vindsvåning och sedan göra allt för att döda och dölja dess främsta och mest framträdande designegenskap och det som ger den dess karaktär? Slutresultatet är bara menlöst, stillöst, intetsägande och puckat!
No comments:

Post a Comment