Feb 6, 2009

Bostadsrätt Falugatan 5 - inredningsvandalism


Hittade ett praktexempel på en totalkvaddad lägenhet till salu på Falugatan 5 i Vasastan. Lägenheten i sig är inte dum, med en underbar storlek och planlösning. Men tyvärr så har den totalt vandaliserats genom att alla golv är vitmålade utom i vardagsrummet.

Jag kan inte låta bli att förvånas över hur någon kan genomföra ett så smaklöst, oinspirerat och fegt inredningarbete. Till råga på allt så är dessutom alla väggar, luckor och snickerier vitmålade. Man kan inte annat än tycka synd om det stackars barn som måste bo och växa upp i ett så fantasilöst och torftigt barnrum / hemmiljö.

Med tanke på kostnaden och besväret att återställa golven till ett skick som det går leva med, så kan man bara hoppas på att buden på lägenheten blir därefter. Det vill säga lång under marknadspriset.
Tyvärr så är det inte helt enkelt att slipa av golven med tanke på all färg som finns i springorna mellan golvbrädorna, ett väldigt omfattande renoveringsarbete.

Du hittar en länk till lägenheten här, och till lägenhetsbilderna här. Förhoppningvis fungerar den som avskräckande exempel i nägon / några veckor, till lägenheten är såld.

No comments:

Post a Comment