Aug 21, 2013

Gysinge Byggnadsvård - Lördagsbesök...

Vi var en sväng norrut nu i helgen och passade på att besöka Gysinge Byggnadsvård, något som vi vid tidigare turer oftast bara kör förbi. Det var ett bra och intressant besök, med underbara omgivningar och med många vackra produkter för byggnadsvård.

Vi hade även planerat in ett besök på deras café för att kolla in deras snickerier målade med linoljefärg och även det handgjorda kaklet och tapeter. Naturligtvis även med en avkopplande kaffestund. Efter vår rundvandring på lördagen kom vi till fiket klockan 10:50 och såg att det öppnade först 11:00.

Inga problem, 10 minuters väntan är helt OK med tanke på att det var härligt väder och sköna stolar i sitta i utanför fiket. När klockan var över 11 bestämde vi oss för att gå in, men dörren var fortfarande låst. Vi hörde hur någon rumsterade om därinne men ingen kom och låste upp för att släppa in ett par väldigt fikasugna, trots att vårt förök att öppna dörren bör ha hörts väldigt tydligt där inne. Det var bara gå tillbaka till bilen och lämna Gysinge Byggnadsvård. En besvikelsens avslutning på ett för övrigt trevligt och intressant besök.


No comments:

Post a Comment