Mar 17, 2009

Simon och Tomas stolpskott...


Så var det dags för ett riktigt stolpskott igen i Simon och Tomas inredningsprogram. Dom åker verkligen berg och dalbana när det gäller jobben.
Dom skall absolut inte försöka göra något själva när det gäller själva arbetet, då de är mer än lovligt taffliga (måtta till en skiva är den enklaste saken i världen). Det räcker mer än väl att låta Simon leka med limpickan.
Låt Simon skapa designen och överlåt resten åt hantverkarna, kom sedan in på slutet och finpynta. Problemet är att det då inte skulle bli bra TV, när man inte får se deras klanterier. Det är väl så TV3 tänker, offra kvalitet för "bra", gnabbigare TV.

Jag kan dock inte låta bli att häpnas över Tomas kommentar då plåtskivan var för liten, kan man inte måla svart ute på bordsändarna (tur att det fanns hantverkare på plats).

Men än värre är Mattes kommentar (på fullt allvar) i ByggLov då det skulle renoveras ett par gamla dörrar som hittats på vinden för ett skafferibygge, och han inte var sugen på arbetet.
"Det finns en anledning till att dörrarna står på vinden, dom har gjort sitt och bör kasseras", okunnighet i kubik.
Anledningen till att de står på vinden och inte huggits upp till brasan för länge sedan är att dom inte behövts för tillfället, utan ställts undan för framtida bruk. Okunnighet, eller har Matte inte alla indianerna i kanoten?

No comments:

Post a Comment